Ξενες Γλωσσες Αγιος Δημητριος-Ταχυρυθμα τμηματα-Ευρωμάθηση
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΜΑΘΗΣΗ αποτελούν τη κορυφαία επιλογή γονέων και μαθητών για την ουσιαστική εκμάθηση ξένων γλωσσών .

 

 

Πάνω από 25 χρόνια πρωτοπορία στη ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Πρωταγωνιστούμε στην ξενόγλωσση εκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας ακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

Αποκλειστική χρήση της Αγγλικής από την πρώτη μέρα.

Διαφέρουμε χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ξένη γλώσσα από την πρώτη μέρα εφαρμόζοντας την Άμεση Μέθοδο Διδασκαλίας (Direct Method). Οι μαθητές παροτρύνονται να μην χρησιμοποιούν τα Ελληνικά. Έτσι, μαθαίνουν να σκέφτονται  και να επικοινωνούν στην ξένη γλώσσα χωρίς την παρέμβαση της μητρικής γλώσσας.

 

 Μέθοδος Learn & talk ®

 Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΜΑΘΗΣΗ έχουμε αναπτύξει ένα
νέο πρωτοποριακό ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ το Learn & talk ® που βασίζεται
σε πολυετές μελέτες του Atlantic university U.S.A. και σε μια σειρά εκπαιδευτικών
προγραμμάτων αλλά και μεθοδολογίας, αποτέλεσμα της συσσωρευμένης
γνώσης μας στην εκπαίδευση ξένων γλωσσών.

 

Έμπειρο καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό.

Στα Κέντρα  μας διδάσκουν Έλληνες  και ξένοι καθηγητές, άριστα καταρτισμένοι με Πανεπιστημιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους.

Η εμπειρία των διδασκόντων στο εκπαιδευτήριό μας είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής μας. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα σταθερό πυρήνα καθηγητριών έτσι ώστε η διδακτική διαδικασία να χαρακτηρίζεται από συνοχή και συνέχεια.

Η συνεχείς επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών μας πάνω σε όλες τις εξελίξεις και δραστηριότητες στον τομέα  των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής, είναι στόχος και απαίτησή μας. Η ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα δεδομένα (συγγράμματα, μέθοδοι διδασκαλίας, πτυχία, κ.τ.λ.) επιτάσσει τη διαρκή επιμόρφωση και επαγρύπνηση.

 

 

Άριστη σχέση με τους μαθητές

Ο κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους είναι βασική προϋπόθεση της επιτυχίας. Αυτός ο κώδικας επικοινωνίας διαμορφώνεται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών / μαθητριών μας, την αγάπη, την κατανόηση, αλλά και την σταθερή προσήλωση στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

 

 

Σύγχρονα διδακτήρια

Καινοτομούμε με σύγχρονες, μοντέρνες  εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία στην εκπαίδευση που κάνουν το μάθημα ευχάριστο για μαθητές και καθηγητές.

 

Σύγχρονη εκπαιδευτική τεχνολογία.

Η σύγχρονη εκπαιδευτική τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τον καθηγητή και τον μαθητή, καθιστά το μάθημα ευκολότερο κι ενδιαφέρον και προκαλεί τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες και να μην αποτελεί μία ακόμα βαρετή μαθησιακή διαδικασία. Η διδασκαλία της ύλης από τον καθηγητή συμπληρώνεται  με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα (Διαδραστικοί πίνακες, βιντεομαθήματα, χρήση εποπτικών μέσων, Ε-books, tablets και προγράμματα multimedia).

 

Ολιγομελή τμήματα

Απαράβατη αρχή των εκπαιδευτηρίων μας είναι η δημιουργία ολιγομελών τμημάτων, ώστε να γίνονται άμεσα αντιληπτές οι ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή / μαθήτριας.

 

100% επιτυχία κάθε χρόνο .

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων κάθε χρονιά φτάνουν και το 100% επιτυχία. Οι μαθητές μας όχι μόνο μιλούν άριστα την γλώσσα αλλά φτάνουν πάντα τον στόχο τους, την απόκτηση του πτυχίου που επιθυμούν.

 

Επιπλέον προνόμια και παροχές για τους μαθητές μας.

Δεν προσφέρουμε μόνο διδασκαλία ξένων γλωσσών αλλά ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης με προνόμια και παροχές για τους μαθητές μας.

 

  • Δωρεάν εξάσκηση της  γλώσσας σε υπολογιστές και tablet με προγράμματα multimedia.
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.
  • Δανειστική βιβλιοθήκη.
  • Εκπαιδευτικά ταξίδια και εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
  • Mock exams (διαγωνίσματα προσομοίωσης) πριν τις εξετάσεις.
  • Oral interview practice (προσομοίωση προφορικής εξέτασης) με επίσημη native speaker εξετάστρια.

 

Άριστη επικοινωνία με γονείς.

Οι μαθητές εξετάζονται σε τακτά διαστήματα ώστε να μπορούν οι γονείς να είναι ενημερωμένοι για την πρόοδο των παιδιών τους καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο γονέας εκτός από τις καθιερωμένες συναντήσεις καθηγητών – γονέων και την επίσημη ενημέρωση τους κάθε τρίμηνο με δελτία προόδου ,  μπορεί να ενημερωθεί οποιαδήποτε μέρα επιθυμεί για την πρόοδο του παιδιού του. Επιπλέον υπάρχει καθημερινή προσωπική επικοινωνία, σχετικά με απουσίες ή θέματα απόδοσης – επίδοσης των μαθητών.

 

Συνεχής ενημέρωση και βελτίωση.

Η διαρκής ενημέρωσή μας πάνω στα νέα βιβλία, νέες ιδέες και νέες εξελίξεις, μας επιτρέπει να ανανεωνόμαστε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας προς όφελος των μαθητών μας.

 

Χώρος διδασκαλίας σχεδιασμένος για παιδιά

Θεωρούμε το χώρο διδασκαλίας σαν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει τον καταλληλότερο χώρο και τον έχουμε διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για μάθηση.